Våra Kundlöften Våra löften till dig som konsument är fyra goda anledningar till att just du ska ta steget och prova på vårt fantastiska höghöjdskaffe

Våra löften till dig som konsument är fyra goda anledningar till att just du ska ta steget och prova på vårt fantastiska höghöjdskaffe Cafégo.

Vårt höghöjdslöfte

Vi försäkrar att vårt kaffe odlas på hög höjd – det är alltid minst 50% från plantager som ligger på platser över 1200 meters höjd. På dessa höga höjder får kaffet alltid mogna långsamt vilket gerdet förutsättningar att utveckla sin unika karaktär och smak utan att störas.

Vårt mörkrostlöfte

Vi använder endast bönor av högsta kvalité som tål att mörkrostas. Vi mörkrostar vårt kaffe för att ta fram den rena, fylliga och kraftfulla eftersmaken som är unik för vårt kaffe. Eftersom vi mörkrostar så behöver man inte dosera lika mycket kaffe till var kopp vilket innebär att du som konsument får ut fler koppar av ditt paket Cafégo.

Vårt urvalslöfte

Vi köper inte bara vårt kaffe från olika länder utan även från noggrant utvalda platser i länderna.Efter mer än 50 års erfarenhet av branschen så har vi en gedigen kunskap om var vi ska köpa kaffebönor för högsta kvalité och därigenom kunna erbjuda den bästa möjliga smakupplevelsen.

Certifieringslöfte

Allt vårt kaffe är UTZ-certifierat vilket vi är väldigt stolta över. Cafégo är inte bara ofantligt gott utan det är även ett kaffe med gott samvete. UTZ skapar ett hållbart och långsiktigt jordbruk och utbildar producenterna för att minska miljöpåverkan samt ger kaffeodlarna en högre levnadsstandard. Vill ni veta mer? Läs mer om UTZ-certifieringen här.

X
Cart
  • No products in the cart.